De band met je hond versterken


Samenleven met een andere diersoort vraagt een goede communicatie tussen de twee.

Met leuke activiteiten samen versterk je de vertrouwensband.


Honden- en mensentaal verschillen nogal wat van elkaar. Als je je hond leert begrijpen, naar hem luistert en rekening houdt met hoe hij zich voelt, kan dit alleen maar helpen om een mooie band op te bouwen.

Tijd maken voor je hond is nodig om de vertrouwensband op te bouwen. Je hond mentale en lichamelijke uitdagingen bieden, zich leren ontspannen, helpen hem een stabiel leven te leiden waarin hij de nodige zelfzekerheid krijgt om als tevreden hond door het leven te gaan.

Ontspanningsmassage voor de hond


Een ontspannende massage heeft een positief effect op lichaam en geest van je hond. Wil je leren hoe je hem hiermee kan verwennen? Of denk je dat je hond er mee gebaat is en gun je hem deze weldaad?


Elkaar begrijpen


Hoe denken honden? Welke  lichaamssignalen tonen zij om duidelijk te maken hoe ze zich voelen? Hoe kunnen wij ons als mens verstaanbaar maken tegenover onze hond?


Op zoek naar de speurneus in je hond


Elke hond heeft de natuurlijke behoefte om zijn neus te gebruiken… Met de neus op de grond of in de lucht kan je hond een menselijk of dierlijk spoor terugvinden.


Bezig zijn met en voor je hond


Extra aandacht geven aan je hond kan op verschillende manieren. Spel of sport, kortom qualitytime met je hond.Infosessies, lezingen en workshops


We informeren je graag over thema's die je kunnen helpen om de relatie met jouw hond nog mooier te maken.

Regelmatig organiseert POOT IN HAND een lezing of workshop rond het thema "een mooie band opbouwen met je hond".


Raadpleeg onze agenda en schrijf je bij interesse tijdig in want de plaatsen zijn beperkt!

Wil je op de hoogte blijven van onze georganiseerde activiteiten, teken dan in op onze nieuwsbrief. Je wordt dan persoonlijk per mail op de hoogte gebracht wanneer POOT IN HAND nieuwe lezingen of workshops organiseert.