junioromgevingspakket


Junioromgevingspakket

20210204_103431Voor wie?

Puppy-eigenaars met een pup tussen 22 tot 30 weken (5 à 7 maand) oud bij de start van deze cursus en die al het Puppystartpakket of Juniorstartpakket hebben gevolgd.Wat?

Het bij je thuis gewoon worden is één ding. Buitenkomen en wennen aan drukte en afleiding in de indrukwekkende  mensenwereld buiten is de volgende stap die je pup zal zetten.


Het zijn veel indrukken die je jonge hond opdoet als hij over de drempel van jouw huis moet wennen aan de buitenomgeving.


Bij het omgevingspakket trekken we er tijdens 5 lessen van 45 minuten op uit naar verschillende plaatsen om je pup te laten socialiseren met mensen/kinderen en dieren en wennen aan drukte, verkeer, hindernissen, beweging en geluiden van het dagelijkse mensenleven… .


Je pup maakt ook kennis met hindernissen en met het wandelen aan korte en lange leiband.
Wat leren we je pup aan?

Levensvaardigheden: vertrouwen hebben, zich veilig voelen, zich beheersen, rustig blijven, socialiseren (met mensen,dieren, soorgenoten), habitueren (wennen aan drukte, lawaai, voorwerpen op de weg, …) , spiercoördinatie, balans en positiezin op hindernissen en verschillende ondergronden, …


Training: herhaling van wat in het startpakket aangeleerd werd in een meer prikkelrijke omgeving, volgen aan de korte leiband, wandelen aan de lange leiband, hindernissen nemenWaar?

In de eigen vertrouwde buitenomgeving en op verschillende locaties in (de buurt van) het hondencentrum of in Gent


Wanneer?

Op weekdagen tussen 9u en 19.30u of zaterdag tussen 9u en 17u

Op data volgens onderlinge afspraak

Ideaal is twee lessen per week.


Prijs?

€ 270

(verplaatsingsvergoedingen inbegrepen tot 30 km heen en terug t.o.v. Gentbrugge)


Inschrijven

In samenspraak met Poot in Hand na het volgen van het puppystartpakket.WAT HIERNA ?


Is je pup klaar om met meer afleiding in een kleine groep te trainen? Dan kan hij dit pakket ook als groepslessenreeks volgen tussen maximum twee andere honden.Oefen je liever de in de vorige cursus geleerde woorden eerst verder in?


Is je pup ondertussen 8 maanden oud?

Dan is hij een adult, klaar voor het adultaanbod!

Privé- of groepsles.Na deze twee pakketten kan je pup de geleerde basisopdrachten verder buiten oefenen in een reeks van

8 privélessen speciaal voor jonge honden: